Bedriftsnyheter - Sørkoreanske gjester bekrefter løkavtale med NCG

Den 21. januar kom en gruppe sørkoreanske matimportforhandlere til NCG for forretningsdokking på stedet og diskuterte grundig om produktkvalitet, eksportstandarder, bestillinger og levering. Sørkoreanske kjøpmenn gikk gjennom uavhengige NCGs egen grenseoverskridende e-handelsplattform for å studere høykvalitets landbruksprodukter relatert informasjon, og kontakte NCG noen ganger for å forhandle med hverandre om avtalene, begge parter er med den vennlige holdningen, med sikte på gjensidig fordel, gjensidig tillit, til slutt, en gang 14 container rekkefølge, fullføre hele 300 tonn eksport av landbruksprodukter.

I symposiet forklarte vi hovedsakelig i detalj kvalitetsstandardene til Anqiu høykvalitets landbruksprodukter, logistikk og levering og andre relaterte saker, helt i samsvar med kundenes etterspørsel. Gjennom plattformvisningen gjennomfører vi videre dybdekommunikasjon om ekstern drift av plattformen, plattformdokking, varebetaling og andre forhold, og demonstrerer fullt ut fordelene med effektiv service og enkel bestilling av NCGs grenseoverskridende e-handelsplattform.

Koreanske gjester snakket godt om driftsmodusen til NCGs grenseoverskridende e-handelsplattform. Samtidig uttrykte de håp om å opprettholde et langsiktig forhold til NCG og legge et grunnlag for videre samarbeid og utveksling i fremtiden. Dette samarbeidet demonstrerer fullt ut fordelene med NCGs grenseoverskridende e-handelsplattform. Gjennom Internett, Big Data og andre moderne informasjonsteknologier vil eksporten av landbruksprodukter aktivt fremmes for å oppnå sprang oppgradering. E-handel på tvers av landegrensene vil fortsette å gi ny fart til den internasjonale handelen med landbruksprodukter.


Innleggstid: 01-02-2021